neděle
1. září 2024
svátek slaví Linda, Samuel
Vizual
© Archiv pořadatele



Mikulášská s The Tap Tap, letos přímo z pivovaru Bizon.

PRAHA: Letošní mikulášský koncert připravuje kapela The Tap Tap na 6. prosince, a i tentokrát se rozhodla vyzkoušet úplně nové prostory. Po Státní opeře, Foru Karlín, Divadle na Vinohradech a KD Barikádníků v Praze se stejně jako loni rozhodli vydat mimo hlavní město. Tentokrát se Mikulášská s The Tap Tap uskuteční v prostředí varny pivovaru Bizon v Čižicích kousek od Plzně.

06.12.2023
18:00
Autor článku: 
The Tap Tap

Na tento ročník si The Tap Tap připravili velké překvapení. V průběhu koncertu zazní poprvé zcela nová skladba „Basa“. Ta vznikla přímo na tělo basákovi kapely Honzovi Polákovi a za jejím vznikem stojí démonický Řezník a ďábelská autorská dvojice Schyzo & Kayle.

Rapper Řezník se objeví i v roli Mikuláše a dlouholetý přítel kapely Xindl X ztvární anděla s řádně impregnovanými perutěmi. Letošní Mikulášskou bude vedle dvorního moderátora a jednoho ze zakládajících členů kapely Ladislava Angeloviče i tentokrát provázet přední český žurnalista Jindřich Šídlo.

Koncert začíná v 18:00 hod a živý stream bude vysílán prostřednictvím FB profilu kapely. Vstupenky na něj jsou k dispozici v předprodejní síti Goout.net

 

https://goout.net/cs/listky/mikulasska-2023-the-tap-tap+reznik+dalsi/glhv/

Více informací na:

https://www.facebook.com/events/886023716221925/

http://www.thetaptap.cz

 

Mohlo by vás také zajímat...

PRAHA: Rekola, česká bikesharingová společnost, představuje nový projekt propojující městskou cyklistiku a umění. Na sto deseti vybraných kolech v Praze se objevují polepy a odkazy na sociální sítě mladých českých talentů. Každé z těchto kol nese jedinečné umělecké dílo nebo odkaz na hudbu, poezii či grafiku. Mezi zapojené umělce a umělkyně patří hudebníci Lil Fault, The Interlude a Pastavbacku, Ay$kr, Devotch666 a Karolina Beranová, básníci Antonín Zhořec, Anna Smetanová, Josef Kináč a Nikola Týčová a vizuální umělci Max Butrón, Matyáš Melíšek a Amélie Počarovská. Ulovit si kolo a zažít inspirativní jízdu s jedním z umělců mohou lidé do konce roku.

Hl. m. Praha
Cestovní ruch, Knihy, literatura, média, Hudba, Výtvarné umění, Ostatní
Co se děje
30.08.2024

PRAHA: Kulturní produkční platforma ProFitArt se kromě produkce divadelních inscenací zabývá také kreativním vzděláváním. Aktivity mají významný sociální dopad, zaměřují se na psychomotorický vývoj dětí, podporu mentálního zdraví a emoční inteligenci. Součástí tohoto proudu jsou například workshopy pro děti a pro pedagogy Učení cirkusem pod vedením lektorů Cécile Da Costa a Roberta Janče a také nejnovější projekt s názvem Tanec a duševní zdraví (nejen) ve školách, který ProFitArt realizuje ve spolupráci s britským souborem Company Chameleon a Švandovým divadle na Smíchově.

Hl. m. Praha
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Divadlo a tanec, Vzdělávání, Menšiny a cizinci
Co se děje
27.08.2024

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ: Zdeněk Fryml, Jarmila Haldová, Monika Lemberková a Jana Hladíková získali titul Mistr tradiční rukodělné výroby Královéhradeckého kraje, který udílí krajští radní za významný přínos v oblasti tradiční lidové kultury a těm, kteří se významně zasloužili o jejich udržování a rozvoj za předchozí kalendářní rok. Nově je ocenění udělováno také významným osobnostem dlouhodobě působících v oblasti tradiční lidové kultury.

Královéhradecký kraj
Instituce a kulturní zařízení, Lidová kultura, Soutěže a festivaly
Co se děje
20.08.2024

ČR: V polovině léta Vás zdravíme ze Zlatého oříšku a chceme se s Vámi podělit o úspěchy a zážitky nadaných dětí, které v Nadačním fondu celoročně podporujeme. Jak se daří několika laureátům po úspěchu v soutěži Zlatý oříšek, kterou jste mohli sledovat na Nový rok v České televizi, a jak jim společné úsilí s našimi partnery ovlivnilo život, jsme zachytili v tomto videu: https://www.youtube.com/watch?v=db2Za6P5iCE

Celá ČR
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Ostatní, Soutěže a festivaly, Vzdělávání
Co se děje
15.08.2024