pondělí
21. října 2024
svátek slaví Brigita
AutoDEPOkino
© Daniela Sklenářová



Hurá do kina! Ale jinak – z auta s DEPO2015, Finále Plzeň a ZL Production

PLZEŇ: Co když se v době nutného společenského odstupu proti krizi spojí kulturní centrum, největší plzeňský filmový festival a tým zkušených produkčních? Vznikne „AUTODEPOKINO“.

od 14.05.2020 do 17.05.2020
18:00 - 23:30
Autor článku: 
Adam Vondřička

Projekt, který přišel na svět díky snaze adaptovat se na nepříznivou situaci aktuálně postihující celou kulturní sféru, si klade za cíl proměnit nemilé v příjemné. Chce i dnes nabídnout dříve tak normální a oblíbený zážitek, jako je společná návštěva kina a možná tak divácký zážitek, oproti tomu klasickému, svou formou posunout ještě o kousek výše. Projekce bude na LED obrazovku širokou 12 metrů, ve zvukovém formátu zvaném: Silent Disco. Jedná se o největší možnou kvalitu projekce, co se týká velikosti, kvality obrazu a zvuku.

Nabídka titulů je kultovní, nevšední i pestrá – výběr z českých, zahraničních produkcí, art i mainstream. Projekce bude přímo na parkovišti v DEPO2015 na LED obrazovku širokou 12 metrů, ve zvukovém formátu “Silent Disco”.

Můžete se těšit na promítání těchto snímků:
14.5. Rivalové
15.5. Vlastníci a Joker
16.5. Poslední aristokratka a Tenkrát v Hollywoodu
17.5. Příliš osobní známost a Rambo: Poslední krev

Promítat se budou 2 filmy denně, jejich doporučená věková hranice je 15+ a zahraniční budeme uvádeět s českým dabingem.

Předprodej vstupenek
https://www.plzenskavstupenka.cz/cs/mista/14-depo-2015
https://goout.net/cs/kulturni-centra/depo2015/alx/

Cena je 390,- za auto v předprodeji a 450,- na místě. Součástí vstupenky je také malé občerstvení. Speciální akce platí pro veterány, kteří brázdí silnice minimálně 30 let. Vstupenky mají za 200,-

Kapacita areálu je 120 aut na jednu projekci, brány otvíráme hodinu před začátkem filmu a o vaše chuťové buňky se postará Hey Mama.

Odkaz na facebookovou událost: 

https://www.facebook.com/events/244774366769226/

 

Mohlo by vás také zajímat...

OSTRAVA: Zasedání nejvyššího orgánu Asociace muzeí a galerií České republiky, z. s. – Sněmu AMG – se uskutečnilo ve dnech 15.16. října 2024Konferenčním centru Národního zemědělského muzea Ostrava. Cílem tohoto významného setkání členů Asociace muzeí a galerií České republiky, z. s., byla příprava koncepcí a strategií na léta 2025–2027 volba nového vedení  Exekutivy AMG a Revizní komise AMG.

Celá ČR, Moravskoslezský kraj
Instituce a kulturní zařízení
Co se děje
21.10.2024

PRAHA: Nebylo jim ještě ani třicet let a začali společně ve svém volném čase provozovat klub, sklepní prostor v pražské Soukenické ulici, který si za předchozích majitelů získal pověst místa alternativní, „undergroundové“ kultury, ojedinělého útočiště nekomerčních kulturních aktivit. S Oskarem Hulcem a Milanem Dederou se setkáváme u příležitosti výročí deseti let od založení Spolku pro oživení Paměti právě po noci, kdy opět sklepní prostory komorního klubu zatopila do pěti čísel voda. Ano, není to poprvé, co se podnik potápěl a opět vynořil nad hladinu. Jak se plave v rozbouřených vodách menšinové kultury současným provozovatelům?

Hl. m. Praha
Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Divadlo a tanec, Hudba, Výtvarné umění
Články a komentáře
16.10.2024

JIHOČESKÝ KRAJ: Jihočeská centrála cestovního ruchu, Alšova jihočeská galerie, Biskupství českobudějovické a Regionální rozvojová agentura jižních Čech – RERA a.s. na zahajovací tiskové konferenci představily ve spolupráci s rakouskými partnery přeshraniční projekt s názvem „Gotická stezka Mühlviertel – jižní Čechy (AT-CZ)“ zkráceně „Gotická stezka“. Rakouským projektovým partnerem je Tourismusverband Mühlviertler Alm Freistadt. Zahajovací konference proběhla dne 10. 10. 2024 v budově Biskupství českobudějovického.

Jihočeský kraj
Cestovní ruch, Instituce a kulturní zařízení, Výtvarné umění, Památky, Vzdělávání, Menšiny a cizinci
Co se děje
15.10.2024

ČR: Optikou proslulých kameramanů nahlíží na vývoj českého filmu dokumentární cyklus České televize Vidět filmem. V Tvůrčí producentské skupině Dušana Mulíčka z brněnského studia České televize natáčel režisér Petr Smělík. Šest dílů vysílá od 8. října program ČT art vždy v úterý ve 21:10.

Celá ČR
Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média
Co se děje
15.10.2024