středa
14. srpna 2024
svátek slaví Alan
Plakát k akci
© Fopto: archiv pořadatele



Nový seriál studia Marvel s názvem Inhumans míří do kina IMAX

PRAHA: Tento legendární komiks je zfilmován zcela neobvyklým způsobem: první dvě epizody byly kompletně natočeny na revoluční 2D digitální kamery nové generace - ALEX IMAX 65 mm. Diváci v České republice budou mít jedinečnou a zároveň jedinou možnost shlédnout první dva díly seriálu Inhumans 2. a 3. září 2017, a to pouze v pražském kině IMAX.

od 02.09.2017 do 03.09.2017
Autor článku: 
jal

Seriál Inhumans od studia Marvel vypráví rozsáhlou ságu královské rodiny Inhumanů, jíž vládne záhadný král Black Bolt s tak silným hlasem, že jeho sebemenší šepot může zničit celé město. Královská rodina Inhumanů je rozdělena vojenským pučem. Stěží uniknou na Havaj a jejich překvapivé setkání s tamní bujnou přírodou a lidmi může zachránit nejen je, ale i samotnou Zemi.

Pořadatelé upozorňují, že kapacita sálu je omezena, rezervujte si proto nejlepší místa v kině  IMAX v předprodeji zde.

Stopáž obou dílů je 90 minut a herecké obsazení je následující: Anson Mount jako Black Bolt, Iwan Rheon jako Maximus, Serinda Swan jako Medusa, Eme Ikwuakor jako Gorgona, Isabelle Cornish jako Krystal, Ken Leung jako Karnak, Ellen Woglom jako anonymní postava, Sonya Balmores jako Auran a Mike Moh jako Triton.

Výkonný producent: Scott Buck. Režie: Roel Reiné.

Více informací o projekcích naleznete na www.cinemacity.cz

 

Sociální sítě:

Marvel’s Inhumans
Facebook /inhumans facebook.com/inhumans 
Twitter @theinhumans twitter.com/theinhumans
Instagram @inhumans instagram.com/inhumans

IMAX Social Pages
Facebook /imax facebook.com/imax
Twitter @imax twitter.com/imax
Instagram @imax instagram.com/imax

Marvel Social Pages
Facebook /Marvel facebook.com/marvel 
Twitter @Marvel twitter.com/marvel
Instagram @Marvel instagram.com/marvel

Mohlo by vás také zajímat...

ČR-PRAHA: V zastoupení Sdružení kritiků a teoretiků s politováním oznamuji, že jsme byli nuceni uzavřít činnost Galerie kritiků v Adrii za velmi nepříznivých podmínek, jež jsou uvedeny ve zprávě na Echo 24-viz odkaz: https://echo24.cz/a/HcbtR/konci-jen-galerie-kritiku-nebo-i-kultura-vubec

Celá ČR, Hl. m. Praha
Instituce a kulturní zařízení, Výtvarné umění
Co se děje
14.08.2024

ČR: „Od poloviny srpna do konce září společně projdeme severní a jižní stezku Via Czechia od nejvýchodnější po nejzápadnější bod ČR. Současně bude spuštěna sbírka na Darujme.cz,“ říká ředitelka nadačního fondu Be Charity Pavlína Saudková.

Celá ČR
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Handicap, Ostatní
Co se děje
12.08.2024

PLZEŇ: Od července 2019 Náplavka na Radbuze představuje příjemné místo u vody přímo v centru města, kde je možné trávit (nejen) letní večery, projít se, posedět, zrelaxovat a užít si kulturu nebo se občerstvit v kavárně. Tento prostor poprvé oživil festival Náplavka k světu. stejnojmenného spolku v roce 2012. Spolek k světu. se vrací na místo činu a malé i velké návštěvníky láká na zajímavý kulturní program – hudbu, divadlo, tanec, párty s DJs, filmy i gastronomii. Akce se budou konat během srpna až do poloviny září. Spolek k světu. aktivit u řeky realizuje víc a sjednotí je pod společným názvem Plzeňské náplavky.

Plzeňský kraj
Cestovní ruch, Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Divadlo a tanec, Hudba, Soutěže a festivaly
Nepřehlédněte
12.08.2024

ČR: Život v éteru je kniha o Radiu 1. Vyšla v srpnu 2023 a představuje počátky soukromého rozhlasového vysílání v Československu i současnost stanice, která je unikátem i ve světovém měřítku. Radiem 1 prošla řada kulturních osobností, ať jde o moderátory (Honza Dědek, Saša Michailidis) nebo o hudebníky a DJs. Úspěšná kniha oslaví 7. srpna rok od svého vydání. V současnosti je v knihkupectvích i obchodech s hudbou v prodeji její druhý dotisk.

Celá ČR
Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média
Co se děje
08.08.2024