středa
2. října 2024
svátek slaví Olívie
Ilustrační snímek k videoklipu
© Foto: archiv pořadatele



Kapela The Tap Tap představí nový videoklip Noha na kolejích

PRAHA: Nejnovější videoklip Noha na kolejích představí kapela The Tap Tap v rámci pátého ročníku festivalu hudby a pohybu Pojď dál, který se koná již tuto sobotu 13. května v parku Folimanka pod Nuselským mostem a v areálu Jedličkova ústavu a škol na Vyšehradě. Premiéra proběhne během jejich podvečerního koncertu.

Autor článku: 
jal

Kromě slaňování Nuselského mostu na invalidních vozících, které bývá hlavní atrakcí dopoledního programu v parku Folimanka, zde letos od 11 h zahraje skvělá kapela Sto zvířat. Od 15 h začne hudební program druhé části festivalu v areálu Jedličkova ústavu a škol, kde se postupně vystřídají kapely Tam Tam Batucada, KEKS a The Tap Tap. A právě součástí koncertu The Tap Tap bude premiéra nového videoklipu ke skladbě Noha na kolejích. Vznikl na motivy legendární skladba Rosa na kolejích Wabiho Daňka a životního příběhu hudebníka Lou Fanánka Hagen. V klipu účinkují: Jiří Holzmann, Agáta Prachařová, Dáda Patrasová, Kamil Střihavka, Wabi Daněk a Lou Fanánek Hagen.

Na obou místech bude široká nabídka občerstvení a zábavných aktivit pro děti i dospělé ve formě sportovních stanovišt sportů pro hendikepované, které si budou moci všichni vyzkoušet.

Vstupné na obě části festivalu je zdarma. Začátek již v 10 h dopoledne.

 

Více informací na www.pojddal.cz

 

 

Mohlo by vás také zajímat...

UHERSKÉ HRADIŠTĚ: Po bezmála třech letech vývoje byla spuštěna imersivní expozice Za zdí. Vypráví příběh věznice v Uherském Hradišti, místa spojeného především s temným obdobím po komunistickém převratu v roce 1948, s mučením a popravami nevinných. Expozice nedávno získala Zlatý středník.

 

Zlínský kraj
Cestovní ruch, Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Památky, Vzdělávání
Co se děje
02.10.2024

OSTROV: Voyo Originál a druhá série seriálu Sex O'Clock si z 56. ročníku Dětského filmového a televizního festivalu Oty Hofmana v Ostrově (22.–27. září) odnáší hned dvě ocenění, a to čestné uznání festivalové poroty a cenu dětského diváka v kategorii seriálová tvorba.

Celá ČR, Karlovarský kraj
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Soutěže a festivaly
Co se děje
02.10.2024

ČR-ZAHRANIČÍ: Komorní příběh o bolavé minulosti a složitých mezilidských vztazích uspěl v jihokorejské metropoli na festivalu Seoul International Drama Awards. Snímek Svatá, který pro Českou televizi natočil režisér Jiří Strach, získal ocenění v kategoriích nejlepší televizní film a nejlepší herečka. Porota tak ocenila mistrovský výkon Jiřiny Bohdalové při ztvárnění psychologicky náročné postavy. Hlavní roli pro legendu nejen stříbrného plátna napsal scenárista Marek Epstein. Svatá měla televizní premiéru letos 19. května, je dostupná v iVysílání ČT.

Celá ČR, zahraničí
Instituce a kulturní zařízení, Divadlo a tanec, Soutěže a festivaly
Co se děje
01.10.2024

ČR: Po vzájemné dohodě na konci září v Reflexu vyjde poslední díl oceňovaného podcastu Hodina Dějepichu. Její autoři, Tereza Kujová a Jan Studnička, již chystají svůj v pořadí druhý projekt, který jejich fanoušci najdou na Forendors. Novinka se jmenuje HistoRIP. Bude autorům vlastním zábavným způsobem mapovat nejzvláštnější a nejpozoruhodnější příběhy historie. První díl této novinky na Forendors posluchači najdou již 4. října.

Celá ČR
Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Vzdělávání
Co se děje
30.09.2024