úterý
13. srpna 2024
svátek slaví Alena
Audioteka.cz
© Logo



Audioknihy za 149 Kč k pátým narozeninám Audioteka.cz

ČR: Největší český elektronický obchod s audioknihami oslaví v úterý 4. 10. 2016 pětileté výročí od spuštění e-shopu www.audioteka.cz a uvedení aplikací AUDIOTÉKA umožňujících pohodlný nákup a poslech audioknih v mobilních telefonech s operačním systémem Apple, Android a Windows. Za 5 let existence na českém trhu prodala AUDIOTÉKA přes 300 tisíc audioknih. Aktuálně má AUDIOTÉKA v nabídce více než 3 tisíce titulů, což je nejobsáhlejší nabídka českém trhu.

Autor článku: 
Mgr. Alžběta Vorlová

U příležitosti svých narozenin připravila AUDIOTÉKA pro své fanoušky v úterý 4. 10. 2016 mimořádnou možnost nakoupit na e-shopu všechny audioknihy pouze za 149 Kč. U některých titulů z nabídky tak sleva dosahuje až 90 % z běžné ceny. Sleva je samozřejmě i na největší audioknižní trháky současnosti, mezi které patří životopis Faktor Churchill, fantasy série Hra o trůny, historické audioknihy Vlastimila Vondrušky nebo rozhlasové dramatizace Divadla Járy Cimrmana.

AUDIOTÉKA.CZ vznikla jako join ventures mezi polským startupem Audioteka.pl a knižním velkoobchodem PEMIC BOOKS a.s. v roce 2011. Zakladatelem společnosti Audioteka.pl je Marcin Beme, který k narozeninám české pobočky prohlásil: “Jsem mimořádně pyšný, že česká Audiotéka slaví 5. výročí.  Domnívám se, že za posledních pět let se nám podařilo zanechat důležité stopy na vydavatelském trhu v České republice. Věříme, že audioknihy jsou úžasným formátem knihy, který může přinést ještě více skvělých příběhů pro ještě více lidí,“. V současnosti AUDIOTEKA působí na několika trzích v celém světě a stává se lídrem v prodeji audioknih v neanglicky hovořících zemích.

Za posledních 5 let zaznamenaly audioknihy na českém trhu masivní vzestup prodejů, k čemuž přispělo mnoho faktorů. Věříme, že jedním z nich byla i naše aplikace AUDIOTÉKA v chytrých mobilních telefonech, která v dnešní uspěchané době umožňuje pohodlný poslech audioknih při cestování, řízení, běhání. Nyní svou audio knihovnu můžete mít v aplikaci AUDIOTÉKA v kapse ve svém mobilu a poslouchat kdekoliv vás napadne.

K oblíbenosti audioknih přispívá i dynamicky se rozšiřující nabídka titulů českých i zahraničních autorů ze všech žánrů literatury od detektivek až po vzdělávací a jazykové publikace. Mezi více než 150 vydavatelů mluveného slova se v loňském roce zařadila také AUDIOTÉKA, pod jejíž značkou již vyšlo více než 20 atraktivních audioknih.

Více v příloze

 

Mgr. Alžběta Vorlová
Tel. +420 778 747 967
E-mail: alzbeta.vorlova@audioteka.cz

Mohlo by vás také zajímat...

ČR: „Od poloviny srpna do konce září společně projdeme severní a jižní stezku Via Czechia od nejvýchodnější po nejzápadnější bod ČR. Současně bude spuštěna sbírka na Darujme.cz,“ říká ředitelka nadačního fondu Be Charity Pavlína Saudková.

Celá ČR
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Handicap, Ostatní
Co se děje
12.08.2024

PLZEŇ: Od července 2019 Náplavka na Radbuze představuje příjemné místo u vody přímo v centru města, kde je možné trávit (nejen) letní večery, projít se, posedět, zrelaxovat a užít si kulturu nebo se občerstvit v kavárně. Tento prostor poprvé oživil festival Náplavka k světu. stejnojmenného spolku v roce 2012. Spolek k světu. se vrací na místo činu a malé i velké návštěvníky láká na zajímavý kulturní program – hudbu, divadlo, tanec, párty s DJs, filmy i gastronomii. Akce se budou konat během srpna až do poloviny září. Spolek k světu. aktivit u řeky realizuje víc a sjednotí je pod společným názvem Plzeňské náplavky.

Plzeňský kraj
Cestovní ruch, Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Divadlo a tanec, Hudba, Soutěže a festivaly
Nepřehlédněte
12.08.2024

ČR: Život v éteru je kniha o Radiu 1. Vyšla v srpnu 2023 a představuje počátky soukromého rozhlasového vysílání v Československu i současnost stanice, která je unikátem i ve světovém měřítku. Radiem 1 prošla řada kulturních osobností, ať jde o moderátory (Honza Dědek, Saša Michailidis) nebo o hudebníky a DJs. Úspěšná kniha oslaví 7. srpna rok od svého vydání. V současnosti je v knihkupectvích i obchodech s hudbou v prodeji její druhý dotisk.

Celá ČR
Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média
Co se děje
08.08.2024

TOKIO: Loutkové představení CASLAVSKA TOKYO 1964 se japonským divákům představilo během prvního srpnového víkendu. Inscenaci, která je fiktivním přímým přenosem z letních olympijských her v roce 1964, připravil režisér Jakub Vašíček se třemi herci Divadla ALFA, třemi herci Divadla PUK a hudebníkem Danielem Čámským. Česká premiéra pod názvem Čáslavská – Tokio – 1964 proběhne v září na Mezinárodním festivalu DIVADLO Plzeň a v Divadle ALFA.

Celá ČR, Plzeňský kraj, zahraničí
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Divadlo a tanec, Senioři, Ostatní
Co se děje
07.08.2024