pondělí
29. dubna 2024
svátek slaví Robert
Liběna Rochová a Nikola Orozovič
© Zdroj: archiv Nikoly Orozoviče



Módní návrhářka Liběna Rochová bude součástí improvizační show, která v ČR nemá obdoby

PRAHA: Liběna Rochová, úspěšná módní návrhářka, už 30. ledna vystoupí jako host improvizační talk show 321Jedem! v pražské Malostranské besedě. Zařadí se tak ke skupině hvězd, které moderátor show Nikola Orozovič a jeho kolegové improvizátoři vyzkoušeli ze schopnosti pohotově reagovat a soustředit se i jindy než během své vlastní profese.

30.01.2023
19:00
Autor článku: 
Nikola Orozovič

Móda a improvizace na jednom pódiu

Jméno Liběny Rochové není cizí nikomu, kdo se zajímá o dění ve světě módy. Modely z jejího studia LR plní mola módních přehlídek i červené koberce. Těžko jste ji však mohli spatřit na divadelních prknech, navíc v komediálních situacích. Tato příležitost se nyní otevřela díky zábavné improvizační talk show 321Jedem! „Rádi divákům ukazujeme, že slavné osobnosti, které znají z titulních stran a televizních obrazovek, jsou také jen lidmi. A ještě se u toho všichni pobavíme,” vysvětluje moderátor a zakladatel projektu Nikola Orozovič.


I hvězdy můžete dostat do úzkých

Show 321Jedem! funguje na konceptu představení, ve kterém se k improvizátorovi Nikolovi Orozovičovi a jeho dvěma kolegům přidá osobnost známá široké veřejnosti. Naposledy šlo o herečku Ivanu Chýlkovou, před ní například o režiséra Jiřího Havelku, herce Jiřího Mádla, novináře Janka Kroupu, cestovatele Ladislava Ziburu či herečky Evu Holubovou a Ivu Janžurovou. Koncept stojí na základech klasické talk show, která je však prokládána improvizačními kategoriemi, kterých se host účastní a měří svou schopnost pohotově reagovat na zdatné improvizátory. Jde o typ komediální show, který je v České republice první svého druhu.


Improvizací ke snazšímu životu

Projekt 321!Jedem je založený na divadelních prknech a zábavě. Jeho zakladatel Nikola Orozovič však věří, že improvizace není jen další druh komediálního umění. „ Během show se divákům podprahově snažíme ukázat, že nejde jen o to, pobavit se a jít domů. Improvizace provází životy nás všech, a to téměř neustále. Všichni musíme reagovat na nečekané situace a v těchto reakcích právě může být umění improvizace lidem užitečné. A kdo jiný by nám v této myšlence mohl pomoci, než člověk, kterého diváci důvěrně znají jako profesionála ve svém oboru?”


Přijďte se pobavit na unikátní koncept improvizační talk show! Již v pondělí 30. ledna v 19:00 v Malostranské besedě.


Účinkují:
moderátor Nikola Orozovič
improvizátoři Jana Pokorná a Jiří Axman
Hudební doprovod Václav Tobrman


Show 321Jedem!
Web / www.321jedem.cz
Facebook / www.facebook.com/321jedem
Instagram / www.instagram.com/321jedem/
 

Mohlo by vás také zajímat...

PRAHA-ZAHRANIČÍ: Výstava Group Therapy je dialogem a konfrontací uměleckých děl z rostoucích sbírek Galerie hlavního města Prahy a Deutsche Telekom. Ve více než osmdesáti dílech od čtyřiceti šesti současných umělců reflektuje aktuální společenská témata, jako jsou ohrožení demokracie, vzestup autoritářských režimů, nesnášenlivost vůči menšinám, cizincům a lidem s odlišnými názory, apatie a lhostejnost vůči klimatické krizi, terorismus a války. Název výstavy je odvozen od vystaveného díla výtvarnice Evy Koťátkové. Vedle ní v expozici vystavují také další české umělkyně a umělci Lenka Glisníková, Daniel Balabán, bosenská umělkyně Šejla Kamerić, chorvatský multimediální tvůrce Igor Grubić nebo ukrajinská malířka Lesia Khomenko. Výstavu Group Therapy lze v Domě U Kamenného zvonu na Staroměstském náměstí navštívit od 26. dubna do 11. srpna 2024.

Hl. m. Praha
Co se děje
26.04.2024

RONOV NAD DOUBRAVOU: V souvislosti s plánovaným dokončením celkových úprav náměstí se vedení města rozhodlo naplnit myšlenku pořízení sochy věnované svému nejslavnějšímu rodákovi. Ta se objevovala již od šedesátých let minulého století, kdy byla v Nečasově vile instalována obrazová galerie určená nejen pro díla Chittussiho, ale i dalších malířů Železných hor.

Pardubický kraj
Instituce a kulturní zařízení, Výtvarné umění, Senioři, Památky
Co se děje
25.04.2024

ČR-PRAHA: Hlavním cílem předloženého návrhu je především zavést do právního řádu České republiky institut statusu umělce. Děje se tak prostřednictvím novelizace zákona č. 203/2006 Sb. o některých druzích podpory kultury. Za tímto účelem novela zřizuje nový registr umělců, který povede Ministerstvo kultury. Status umělce se stane nástrojem možné finanční podpory pro umělce, kteří mají na trhu práce mnohdy velmi specifické postavení.  

Celá ČR, Hl. m. Praha
Co se děje
25.04.2024

LIBEREC: Pro Liberec je Botanická zahrada nejen turistickou atrakcí, ale významným vědeckým botanickým centrem. Známost zahrady zvyšuje schopnost vědecká aktivita mezinárodních botanických konferencí, výměna teoretických znalostí přírody a také významná přednášková tvorba.

Liberecký kraj
Instituce a kulturní zařízení, Ostatní
Co se děje
25.04.2024