pátek
23. srpna 2024
svátek slaví Sandra
Ilustrační snímek
© Centrum Černý Most



Zpátky do školy s Centrem Černý Most

PRAHA: Centrum Černý Most připravilo na začátek školního roku pestrý program. Návštěvníci s dětmi se mohou těšit na tvořivé dílny, 3D tiskárnu nebo soutěže s youtuberkou a tanečnicí. Dětský svět Maxíkov v těchto dnech oslaví i obdržení certifikátu Česká kvalita a jako první hřiště v nákupním centru v ČR získává značku „Hřiště-tělocvična-sportoviště – OVĚRENÝ PROVOZ“.

 

od 03.09.2018 do 09.09.2018
Autor článku: 
Centrum Černý most

Centrum Černý Most zahájilo nový školní rok. Po prázdninové přestávce na děti opět čekají pravidelná cvičení jógy, tvůrčí workshopy, divadlo nebo lekce angličtiny s rodilým mluvčím. Během celého týdne jsou pro ratolesti členů věrnostního programu připraveny zajímavé dárky. Rodiče zase potěší slevy na dětský sortiment.  

Zpátky do školy s Centrem Černý Most  

  • 3. září  Pondělní jógy pro děti se vracejí 

  • Centrum Černý Most ve spolupráci s nadací Yoga Help zahajuje podzimní lekce jógy pro děti předškolního věku a děti prvního stupně základní školy. Ukázkové hodiny s herečkou a profesionální lektorkou Petrou Špindlerovou proběhnou v pondělí 3. září od 15 do 18 hodin na Central Plaza. Pro děti je navíc připravena 3D tiskárna a tvůrčí dílna, kde si vyzkouší malování na trička. Mimo jiné si mohou společně s rodiči pod dohledem odborníků z Curaprox nacvičit správné techniky čistění zubů a jako dárek pak obdrží zubní kartáček. Návštěvníci se také setkají s mistrem Evropy v jojo soutěžích Robertem Kučerou, který je celým odpolednem provede. 

  • Lekce jógy pro děti členů věrnostního programu se konají každé pondělí od 14:30 do 15:15 (děti prvního stupně základní školy) a od 15:30 do 16:15 hodin (děti předškolního věku) v zálivu u multikina CineStar. Podmínkou účasti je jednoduchá registrace na webu Centra Černý Most. Více informací naleznete na Facebooku Centra Černý Most

 

  • 5. září  Zazpívejte a zatančete si se skupinou Čiperkové 

  • Dorazte na slavnostní předání certifikátu České kvality pro Maxíkov a užijte si odpoledne plné zábavy s dětskou skupinou Čiperkové. Až se děti dosyta vytančí, mohou si vyzkoušet modelování zvířátek z balonků. Pro děti členů věrnostního programu Centra Černý Most jsou připravené magnety na speciální 3D tiskárně. Čiperkové vystoupí od 16 hodin na Central Plaza.  

 

  • 6. září  Čtvrteční angličtina s rodilým mluvčím 

  • Ve čtvrtek 6. září od 15 hodin budou na Central Plaza prezentovány ukázkové hodiny angličtiny pro děti. Hodiny angličtiny probíhají v Centru Černý Most pravidelně ve spolupráci s jazykovým centrem Berlitz. Odpolednem plným cizojazyčných her a písní provede i tentokrát Robert Kučera.  

  • Lekce angličtiny se budou, stejně jako před prázdninami, konat každý čtvrtek v odpoledních hodinách v dětském světě Maxíkov. Členové věrnostního programu musí přihlašovat své děti vždy dopředu na webu Centra Černý Most. Více informací naleznete na Facebooku Centra Černý Most.  

 

  • 8. a 9. září  Víkend v Maxíkově s Andy Coconut 

  • Od 10 do 18 hodin čeká na malé dobrodruhy v prostorách dětského světa Maxíkov bohatý program. Na 3D tiskárně si vytisknou magnety s maskotem Maxíkem anebo si v kreativní dílně zkusí vyrobit originální školní pomůcky. V herní zóně mohou využít X-boxu Kinect a trochu se po prvním školním týdnu odreagovat. Od 14 hodin se bude na děti těšit youtuberka a tanečnice Andy Coconut, se kterou si užijí spoustu legrace, tance a soutěží.  

  • Pokud by někdo náhodou do Maxíkova netrefil, dovede ho tam maskot Maxík a jeho družina, kteří se budou po celý víkend pohybovat po centru a fotit se s návštěvníky.  

 

Více informací naleznete na www.centrumcernymost.cz nebo na www.facebook.com/centrumcernymost.  

Mohlo by vás také zajímat...

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ: Zdeněk Fryml, Jarmila Haldová, Monika Lemberková a Jana Hladíková získali titul Mistr tradiční rukodělné výroby Královéhradeckého kraje, který udílí krajští radní za významný přínos v oblasti tradiční lidové kultury a těm, kteří se významně zasloužili o jejich udržování a rozvoj za předchozí kalendářní rok. Nově je ocenění udělováno také významným osobnostem dlouhodobě působících v oblasti tradiční lidové kultury.

Královéhradecký kraj
Instituce a kulturní zařízení, Lidová kultura, Soutěže a festivaly
Co se děje
20.08.2024

ČR: V polovině léta Vás zdravíme ze Zlatého oříšku a chceme se s Vámi podělit o úspěchy a zážitky nadaných dětí, které v Nadačním fondu celoročně podporujeme. Jak se daří několika laureátům po úspěchu v soutěži Zlatý oříšek, kterou jste mohli sledovat na Nový rok v České televizi, a jak jim společné úsilí s našimi partnery ovlivnilo život, jsme zachytili v tomto videu: https://www.youtube.com/watch?v=db2Za6P5iCE

Celá ČR
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Ostatní, Soutěže a festivaly, Vzdělávání
Co se děje
15.08.2024

ČR-PRAHA: V zastoupení Sdružení kritiků a teoretiků s politováním oznamuji, že jsme byli nuceni uzavřít činnost Galerie kritiků v Adrii za velmi nepříznivých podmínek, jež jsou uvedeny ve zprávě na Echo 24-viz odkaz: https://echo24.cz/a/HcbtR/konci-jen-galerie-kritiku-nebo-i-kultura-vubec

Celá ČR, Hl. m. Praha
Instituce a kulturní zařízení, Výtvarné umění
Co se děje
14.08.2024

ČR: „Od poloviny srpna do konce září společně projdeme severní a jižní stezku Via Czechia od nejvýchodnější po nejzápadnější bod ČR. Současně bude spuštěna sbírka na Darujme.cz,“ říká ředitelka nadačního fondu Be Charity Pavlína Saudková.

Celá ČR
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Handicap, Ostatní
Co se děje
12.08.2024