úterý
17. září 2024
svátek slaví Naděžda
Logo kina Bio Central
© Logo: archiv kina Bio Central



Originální pozvání do Bio Centralu pro novomanžele

HRADEC KRÁLOVÉ: Na zítřejší předpremiéru francouzského filmu Dokud nás svatba nerozdělí zve manžele sezdané v roce 2017 hradecké Bio Central. Na promítání nové komedie o přípravách svatby stačí donést oddací list a volné vstupenky budou vaše. Novomanželé se taky mohou v kině nechat vyfotit nebo si svou fotku nechat promítnout na plátně před začátkem filmu. Ostatní diváky čeká malé překvapení. To vše 9. listopadu od 20 h.

09.11.2017
20:00
Autor článku: 
jal

„Francouzskou komedii od tvůrců Nedotknutelných promítáme týden před oficiálním termínem premiéry. Proto jsme se společně s naší spřátelenou distribuční společností Aerofilms rozhodli udělat prvním návštěvníkům filmu nějakou radost,“ zve na film Ilona Machová z Bia Central.

Promítání je určeno všem, kteří mají rádi francouzské filmy, nebo se prostě jen rádi zasmějí. A takových situací může být při přípravách svatby nepočítaně. Jak říká anotace filmu: „Když organizujete dokonale promyšlenou, luxusní svatbu na francouzském zámečku ze 17. století, úplně si to říká o nějaký průšvih. A když se má něco pokazit, věřte tomu, že se to opravdu pokazí a nezůstane jen u toho.“

Novomanželé získají volné vstupenky přímo na pokladně kina při předložení oddacího listu. Malý dárek ale čeká na všechny diváky. Co to bude, Bio Central neprozradí. „S přípravou dárků si dali práci přímo naši kolegové ze společnosti Aerofilms, kteří dárečky sami vymysleli a ručně zabalili. Takže každá z těchto drobností má i takovou osobní hodnotu,“ láká na předpremiéru Machová.

V Hradci si navíc novomanželé mohou nechat na plátně promítnout svoji svatební fotku. Stačí ji poslat na adresu pr@biocentral.cz, kde se fotografie shromáždí a večer je diváci uvidí na plátně před začátkem filmu. Posílání fotek má uzávěrku v 15 h.

 

Více informací o filmu: http://www.biocentral.cz/cz/film/dokud-nas-svatba-nerozdeli-8263

www.biocentral.cz

 

Mohlo by vás také zajímat...

ČR: Nakladatelství Galén právě vydalo knihu unikátní zpovědi dvou žen, které prožily část svého života se stejným narcistickým partnerem. Jejich příběhy doplňují autentická vyprávění dalších dvanácti žen, jež rovněž prošly zkušeností domácího násilí. Příběhy plné bolesti, strachu o děti a bezmoci v souvislosti s prokazováním psychického násilí se rozhodně nečtou lehce, ale mohou čtenáře varovat a zároveň jim pomoci.

Celá ČR
Knihy, literatura, média, Ostatní
Co se děje
17.09.2024
HRADEC KRÁLOVÉ: Všichni určitě sledujete nepříznivou meteorologickou situaci, která je příčinou rušení a přesunu mnoha akcí. I my jako organizátoři akce Spray ´n´ chill, která měla proběhnout na mostu U Soutoku, jsme museli významně zasáhnout do programu. Vzhledem k programu a možnostem našich hostů jsme se rozhodli zítřejší večerní program zachovat a drobně rozšířit.

Program u mostu se pro tento týden ruší. Venkovní část akce chceme přesunout na pokud možno co nejbližší termín.

Královéhradecký kraj
Instituce a kulturní zařízení, Výtvarné umění, Soutěže a festivaly
Co se děje
13.09.2024

OSTRAVA: Ateliér výroby ostravského Divadla loutek absolvoval v létě mezinárodní pracovní stáž v Japonsku. V loutkovém divadle Ashiri-za ve městě Sapporo se účastníci během intenzivního týdenního workshopu učili výrobu tradičních japonských loutek joruri.

Sedmičlenný tým složený z řezbářů, dvou krejčových, malíře, výtvarníka a také vedoucího ateliéru, Jana Špačka, měl jedinečnou příležitost učit se od mistra Yabu, ředitele divadla Ashiri-za, které se specializuje na tuto starodávnou uměleckou techniku. Během týdenního workshopu si každý měl možnost vytvořit svou vlastní loutku. Švadleny si vyzkoušely šití kostýmů pro tyto loutky a měly možnost i nahlédnout do postupu výroby tradičního japonského kimona. Stáže se zúčastnili také loutkáři z Tchaj-wanu a Japonska a kromě workshopu byl prostor i pro prezentaci divadel z jednotlivých zemí pro veřejnost.
Moravskoslezský kraj
Instituce a kulturní zařízení, Divadlo a tanec, Hudba, Výtvarné umění, Ostatní, Vzdělávání
Co se děje
17.09.2024

OSTRAVA: Dovolujeme si vám oznámit, že kvůli očekávaným až extrémním srážkám a silnému větru jsme nuceni přesunout letošní Festival dřeva, Den v lese v Bělském lese v Ostravě ze soboty 14. 9. 2024 na sobotu 28. 9. 2024. Program i čas konání akce, zůstávají beze změny, viz níže.

Moravskoslezský kraj
Instituce a kulturní zařízení, Soutěže a festivaly
Co se děje
13.09.2024