neděle
25. srpna 2024
svátek slaví Radim
Akcecihla
© AkceCihla



CIHLAFEST 2017

SLAPY: 7. ročník benefičního Open Air festivalu, Slapy č. 74; již od rána se mohou návštěvníci CIHLAFESTU bavit, tvořit a hojně se občerstvovat. Po celý den hrají na venkovních scénách divadla, kapely a pro neposedné děti i dospělé jsou připraveny různé workshopy. Mezi divadly bude i novocirkusové představení Hrdinky, kde předvede akrobatické kousky na visutých šálech Cirkus TeTy. Horkou letní sobotu doprovodí také hudba a tanec západní Afriky v podání souboru TiDiTaDe. 

od 22.07.2017 do 23.07.2017
10:00 - 00:00
Autor článku: 
AkceCihla

Letní benefiční festival vrcholí celovečerním představením a letos to budou CELEBRITY stand-up comedy Ondřeje Sokola

22. 7. 2017 od 10:00 do 24:00

Festival se uskuteční v zahradách Chráněného bydlení Fara v obci Slapy. Již od desíti hodin se mohou návštěvníci těšit na velké množství výtvarných dílen, příjemné zahradní občerstvení, dětský koutek a zahradní bazének.

V letošním roce budou k vidění Divadlo pod čepicí, Rodinné divadlo s loutkovou pohádkou, amatérský spolek RiYo rozesměje pásmem písní a tanečních vystoupení, Teatro truhla vnese trochu napětí se svým loutkovým sci fi a v napětí bude pokračovat i Bohnická divadelní společnost se svým sci-fi hororem se šťastným koncem. V podvečer se již ponoříme do absurdit života s divadlem Excees. Diváci nebudou jen sedět, ale k tanci je nevyhnutelně nadzvedne na tanečníma hudební  vystoupení v rytmech západní Afriky od TiDiTaDe a taneční workshop Zumby. Na dopoledne je připraven koncert kapely Filtr a odpoledne zahraje Back doorman a Karma.

 

A na závěr festivalu od devíti hodin mohou diváci sledovat ojedinělý výkon Ondřeje sokola v jeho  stand-up comedy CELEBRITY! Představení umožní nečekaný pohled do soukromí Ondřeje Sokola a téměř všech umělců v České republice. Stand-up comedy produkuje a přináší na Slapy Studio DVA divadlo.
Návštěvníci festivalu si také mohou prohlédnout prostory bydlení a seznámit se přímo s jeho obyvateli.

CIHLAFEST je organizován společností Portus Praha a patří k doprovodnému programu benefiční sbírkové kampaně AKCE CIHLA pomáhající lidem s mentálním postižením na jejich cestě k důstojnějšímu a smysluplnějšímu životu.

Levnější vstupenky můžete zakoupit v ON-LINE předprodeji http://www.akcecihla.cz/cihlafest/on-line-predprodej/

 

Novinky sledujte na:

www.akcecihla.cz

facebook.com/AkceCihla

 

Mohlo by vás také zajímat...

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ: Zdeněk Fryml, Jarmila Haldová, Monika Lemberková a Jana Hladíková získali titul Mistr tradiční rukodělné výroby Královéhradeckého kraje, který udílí krajští radní za významný přínos v oblasti tradiční lidové kultury a těm, kteří se významně zasloužili o jejich udržování a rozvoj za předchozí kalendářní rok. Nově je ocenění udělováno také významným osobnostem dlouhodobě působících v oblasti tradiční lidové kultury.

Královéhradecký kraj
Instituce a kulturní zařízení, Lidová kultura, Soutěže a festivaly
Co se děje
20.08.2024

ČR: V polovině léta Vás zdravíme ze Zlatého oříšku a chceme se s Vámi podělit o úspěchy a zážitky nadaných dětí, které v Nadačním fondu celoročně podporujeme. Jak se daří několika laureátům po úspěchu v soutěži Zlatý oříšek, kterou jste mohli sledovat na Nový rok v České televizi, a jak jim společné úsilí s našimi partnery ovlivnilo život, jsme zachytili v tomto videu: https://www.youtube.com/watch?v=db2Za6P5iCE

Celá ČR
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Ostatní, Soutěže a festivaly, Vzdělávání
Co se děje
15.08.2024

ČR-PRAHA: V zastoupení Sdružení kritiků a teoretiků s politováním oznamuji, že jsme byli nuceni uzavřít činnost Galerie kritiků v Adrii za velmi nepříznivých podmínek, jež jsou uvedeny ve zprávě na Echo 24-viz odkaz: https://echo24.cz/a/HcbtR/konci-jen-galerie-kritiku-nebo-i-kultura-vubec

Celá ČR, Hl. m. Praha
Instituce a kulturní zařízení, Výtvarné umění
Co se děje
14.08.2024

ČR: „Od poloviny srpna do konce září společně projdeme severní a jižní stezku Via Czechia od nejvýchodnější po nejzápadnější bod ČR. Současně bude spuštěna sbírka na Darujme.cz,“ říká ředitelka nadačního fondu Be Charity Pavlína Saudková.

Celá ČR
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Handicap, Ostatní
Co se děje
12.08.2024