čtvrtek
3. října 2024
svátek slaví Bohumil
© Banner



BADYSFEST 2016

NUČICE: BADYSFEST je rockový festival, který se pravidelně koná každý rok začátkem června v Nučicích nedaleko Prahy v areálu TJ Sokol Nučice. Počtem vystupujících kapel nepatří mezi největší (z časových důvodů je počet účinkujících omezen na devět), ale o to více se snažíme, aby to byly kapely kvalitní a žánrově různorodé, aby si každý návštěvník přišel na své

Autor článku: 
luk

Na předchozích ročnících BADYSFESTu již hrály kapely: KRUCIPÜSK, VISACÍ ZÁMEK, PUMPA, PLEXIS, MOPED, APPLE JUICE, HEEBIE JEEBIES, THE ANTENNAS, BADYS, BLACK HILL, VOSÍ HÍZDO, INDEX, ARTUR, NĚCO, FENOMEN, HERO FROM ZERO, PSÍ KŠÍRY, Dymytry, Špejbls Helprs, Abraxas, Blue Effect, Trautenberk, E!E, Eclipse a MZH.

Na letošním, v pořadí již čtvrtém, ročníku který se koná 18. 6. 2016 budou k vidění a hlavně slyšení, kromě pořádajících Badys, tyto skupiny: PIPES AND PINTS, HENTAI CORPORATION, INSANIA, DE BILL HEADS, HAND GRENADE, KRAUSBERRY, I.B.O.T.F.M.N. a KRATOS. Jak je patrné, zveme jak mladé začínající kapely, tak kapely z naší rockové špičky a časem možná i ze zahraničí. Festival pořádá Badys z.s., což je parta nadšenců z kapely Badys, kteří chtějí dokázat, že bigbít v Čechách ještě nejenom žije, ale také pomáhá potřebným. A proto také letos, stejně jako v minulosti, poputuje výtěžek z této akce na dobročinné účely. Předloni jsme přispěli nadaci Člověk v tísni http://www.clovekvtisni.cz/cs a loni klinice dětské onkologie FN v Motole http://kdho.fnmotol.cz/.

Smyslem našeho počínání opravdu není finanční zisk, ale vytvoření hudební tradice ke spokojenosti návštěvníků všech věkových kategorií.

Předprodej vstupenek na BADYSFEST 2016 je již zahájen v síti TICKETSTREAM  https://www.ts1.cz/tsp/ts1website/vstupenky/badysfest-2016-115758

 

Více v přiložené TZ

 

 

David Šindelář

+420 724 155 040

BADYS z.s.

www.badysfest.cz

https://www.facebook.com/pages/BADYSFEST/596079820452912

http://bandzone.cz/fan/davidsindelar

 

 

Mohlo by vás také zajímat...

OSTROV: Voyo Originál a druhá série seriálu Sex O'Clock si z 56. ročníku Dětského filmového a televizního festivalu Oty Hofmana v Ostrově (22.–27. září) odnáší hned dvě ocenění, a to čestné uznání festivalové poroty a cenu dětského diváka v kategorii seriálová tvorba.

Celá ČR, Karlovarský kraj
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Soutěže a festivaly
Co se děje
02.10.2024

ČR-ZAHRANIČÍ: Komorní příběh o bolavé minulosti a složitých mezilidských vztazích uspěl v jihokorejské metropoli na festivalu Seoul International Drama Awards. Snímek Svatá, který pro Českou televizi natočil režisér Jiří Strach, získal ocenění v kategoriích nejlepší televizní film a nejlepší herečka. Porota tak ocenila mistrovský výkon Jiřiny Bohdalové při ztvárnění psychologicky náročné postavy. Hlavní roli pro legendu nejen stříbrného plátna napsal scenárista Marek Epstein. Svatá měla televizní premiéru letos 19. května, je dostupná v iVysílání ČT.

Celá ČR, zahraničí
Instituce a kulturní zařízení, Divadlo a tanec, Soutěže a festivaly
Co se děje
01.10.2024

ČR: Začíná dvanáctý ročník celoroční soutěže ČT :D pro děti všech věkových kategorií. Tentokrát je mottem Uka dobro, a jak název napovídá, nejen úkoly, ale také inspirativními pořady, rozhovory i hrami poradí, jak pečovat o vztahy s ostatními a ukázat druhým dobro. Každý měsíc čeká na malé účastníky nový úkol, zapojit se mohou také ve science centrech po celé České republice.

Celá ČR
Děti a mládež, Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média
Nepřehlédněte
18.09.2024

MOST: Divadelní Piknik Volyně, celostátní přehlídka amatérského činoherního a hudebního divadla se kvůli výstavbě obchodního centra na zahradě původního festivalového působiště přesune do Ústeckého kraje, konkrétně do Mostu.

Ústecký kraj
Instituce a kulturní zařízení, Divadlo a tanec, Soutěže a festivaly
Co se děje
18.09.2024