neděle
14. července 2024
svátek slaví Karolína
© Výřez pozvánky



VEŘEJNĚ AKTIVNĚ

HORAŽĎOVICE: První setkání k projektu Překvapení na Otavě proběhne v sobotu 23. 1. 2016 v Horažďovicích. Program prvního setkání by se dal dvěmi slovy vyjádřit asi takto: VEŘEJNĚ AKTIVNĚ.

Autor článku: 
luk

„ŽIJEME ZDE SPOLEČNĚ, TAK PROČ SE DO NAŠEHO SPOLEČNÉHO ŽIVOTA NEZAPOJIT AKTIVNĚJŠÍ FORMOU?“

VEŘEJNÝ PROSTOR -SPOLEČNÝ PROSTOR – JEHO AKTIVNÍ VYUŽÍVÁNÍ – každý si pod těmito pojmy může představit různé definice. Existuje jedna správná definice a jediný postoj k těmto tématům? Je veřejný prostor opravdu veřejný? Můžu sám ovlivnit uspořádání veřejného prostoru? PROČ to dělat? Proč to dělají? Má to smysl???? Tak na tyto a mnohé další otázky se společně i individuálně pokusíme najít odpovědi.

Nenechte si ujít SOBOTU 23. 1. 2016

Co vás bude čekat:
Rozjíždíme se zlehka! Nechte mozek doma a přijďte si užít tvořivé odpoledne, příjemné podvečerní setkání s řadou inspirativních mladých lidí a hudební vystoupení na závěr.

 
http://landartnarece.cz/ prekvapeni-na-otave/ harmonogram-projektu/verejne- aktivne/
https://www.facebook.com/ events/164519673915090/

Související články: 

Mohlo by vás také zajímat...

ČR-ZAHRANIČÍ: Česká centra a Kancelář generálního komisaře vyhlašují otevřenou výzvu pro umělce a projekty s cílem podílet se na kulturním programu českého národního pavilonu na světové výstavě EXPO 2025.

Celá ČR, zahraničí
Instituce a kulturní zařízení, Ostatní, Soutěže a festivaly
Co se děje
11.07.2024

PRAHA: Nová interaktivní výstava Praga Magica zprostředkovává svým návštěvníkům jedinečnou procházku Prahou, a to v prostorách nově zrekonstruovaného domu U Červené lišky na Staroměstském náměstí. Dominanty Prahy i známá pražská místa spatří z naprosto nevšedních perspektiv a navštíví magická zákoutí, ve kterých mohou hrát i svůj interaktivní příběh. Poznejte Prahu, jak jste ji nikdy neviděli!

Hl. m. Praha
Cestovní ruch, Instituce a kulturní zařízení, Památky, Vzdělávání
Co se děje
11.07.2024

ÚSTECKÝ KRAJ: Charakteristika vykonávané činnosti:

·  řídící a manažerská činnost příspěvkové organizace

·  funkční období na dobu určitou – jmenování na dobu šesti let, s možností prodloužení až na dobu neurčitou

Ústecký kraj
Instituce a kulturní zařízení, Ostatní
Co se děje
08.07.2024

TEPLICE NAD BEČVOU: Při přípravě tradiční výstavy současného výtvarného umění ve Zbrašovských aragonitových jeskyních (ZAJ) v Teplicích nad Bečvou na Přerovsku sáhli pořadatelé letos opět do osvědčených vod. Již poosmé zde vystavují svá díla skláři, protože právě sklo je ideálním materiálem pro prezentaci v prostorách s vysokou vzdušnou vlhkostí a působivě komunikuje se strukturou zdejších skalních stěn.

Olomoucký kraj
Cestovní ruch, Instituce a kulturní zařízení, Výtvarné umění
Co se děje
08.07.2024