sobota
17. srpna 2024
svátek slaví Petra



Kam za kulturou

od 01.10.2009 do 30.10.2009

TACHOV: V kinu Mže se budou od 12. do 15. října promítat filmy, které se představí na soutěžní přehlídce Dětského filmového a televizního festivalu Oty Hofmana. Ten se bude konat od 13. do 16. října 2009 v Ostrově nad Ohří.

Program kina Mže

pondělí 12. října v 17.30 hodin: DILINO A ČERT – premiéra. Veselá romská pohádka s písničkami, která se natáčela na hradě Houska, v Mělníce a okolí. 

Režie Jaroslav Hovorka, námět Marie Voříšková, scénář Jiří Dufek, Jaroslav Hovorka a Anna Jurásková, hrají Filip Cíl, Miroslav Táborský, Helena Karochová, Marika Šopovská, Jan Vondráček, Eva Horká, Jiří Lábus a další. Vyrobila Česká televize Praha.

úterý 13. října v 17.30 hodin: ULICE: VELKÁ TROJKA. Letní prázdninové dobrodružství. Druhý pilotní film k seriálu Ulice.

Režie Kryštof Hanzlík, hrají Jiří Lábus, Nikola Hronová, Matyáš Valenta, Anna Marie Valentová, Daniela Kolářová, Václav Mareš, Kateřina Lojdová. Vyrobila TV Nova. 

středa 14. října v 17.30 hodin: ŠKOLA PRO ŽIVOT. Se školou to nejde, ale bez ní také ne.

Režie Miroslav Balajka, hrají Veronika Žilková, Pavel Řezníček, Milena Steinmasslová, Rudolf Hrušínský, Oldřich Vízner, Marie Pangrácová, Denis a Danny Canovski, Cyril Černý a další. 

čtvrtek 15. října v 17.30 hodin: AŤ ŽIJÍ RYTÍŘI. Dobrodružství pěti sourozenců, které se odehrává ve středověku. 

Režie a scénář Karel Janák, námět: Boris Krištof, hrají: David Prachař, Danny Mesároš, Ivana Korolová, Štěpán Krtička, Jan Komínek, Andrea Žádníková, Pavel Kříž, Matěj Hádek, Martin Písařík, Michal Beran, Tereza Voříšková a další. Vyrobila ČT Praha.

Bližší informace o festivalu na www.festivalostrov.cz.

Informace o všech kulturních programech v Tachově naleznete v přiloženém Tachovském zpravodaji.

Mohlo by vás také zajímat...