pátek
23. srpna 2024
svátek slaví Sandra



Festival Barvy léta

18.07.2009

PODĚBRADY: Areál na Jezeře v Poděbradech rozezní 18. července 8. ročník tradičního hudebního festivalu Barvy léta, který se na zmíněném místě bude konat podruhé. Areál se pořadatelům v loňském roce osvědčil.

Uvedli to pořadatelé akce. „Letošní dramaturgie je skutečně velmi pestrá a akcentuje nejmladší generaci české hudební scény," ohlásili organizátoři festivalu.

Kromě hlavní hvězdy festivalu, kterou jsou tradičně Tři setry, vystoupí i další punkové formace jako například Totální Nasazení či E!E. V line-upu se objeví také jména mladých muzikantů z kapel Airfare, stoupající hudební hvězdy UDG nebo české pop-punkové jedničky Rybičky 48.

Brány areálu by se měly otevřít už v 11 hodin, samotný program začíná od 12 hodin. Během akce se mohou diváci občerstvit nejen koupáním v jezeře, ale též u nespočtu stánků s jídlem a pitím.

Spolupořadatelem akce je Kulturní a informační centrum Poděbrady. Složení kapel doplňují MZH, Lety Mimo, De Bill Heads, Doctor P.P., S.P.S., Garage a Švihadlo.

Vstupenky jsou k mání za 275 korun a poplatky v předprodejních sítích Ticketstream nebo v Turistickém informačním centru Poděbrady či barech Johny a Plovárna na Jezeře.

Vstupenky je možné zakoupit také v Hostinci Na Staré Kovárně v Praze (Kamenická 17, Praha 7) a Na staré Sokolovně (Podolská 5, Praha 4).

Více informací festivalu na www.barvyleta.cz.

 

Mohlo by vás také zajímat...