úterý
25. června 2024
svátek slaví Ivan
Knihokvíz 2012



Knihokvíz 2012

Autor článku: 
KKFB
ZLÍN: Bavte se a vyhrajte roční registraci v knihovně zdarma! Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně pořádá u příležitosti 10. výročí vzniku krajské knihovny soutěž o zajímavé ceny. Od 7. září do 3. října 2012 bude každý pátek v 10.00 hodin na webových stránkách a facebook stránce knihovny zveřejněna nová soutěžní otázka. Soutěžící, kteří odpoví minimálně na tři soutěžní otázky správně, budou zařazeni do slosování. **Lhůta pro zasílání odpovědí vyprší 1. 10. 2012 ve 24.00 hodin.** Slosování a předání výher se uskuteční během akce Po setmění v knihovně, ve středu 3. října. Pokud si chcete ověřit své znalosti a rádi soutěžíte, zapojte se a zkuste vyhrát jednu z cen. Více informací k soutěži i slíbené ceny najdete na www.kfbz.cz/soutez2012/

Mohlo by vás také zajímat...

KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ: Královéhradecký kraj zahájil největší investici do kultury, a to dlouho očekávanou revitalizaci objektu bývalých Vrbenského kasáren, která se promění na novou muzejní budovu sloužící pro vědecké i kulturní účely. Stavební práce budou stát 341 milionů korun.

Královéhradecký kraj
Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Ostatní, Památky, Vzdělávání
Co se děje
25.06.2024

ČESKÝ TĚŠÍN: Přijměte pozvání na akci Vivat Prochaska!, která se uskuteční v sobotu 22. června od 10 do 17 h v Historické budově v Českém Těšíně. Akce je připraveno ke 195. výročí narození Karla II. Albina Prochasky, majitele Prochaskovy tiskárny v Těšíně. V bohatém doprovodném programu si jistě najdou své malí i velcí návštěvníci. Mohou si například vyzkoušet psaní brkem a inkoustem, jak se tiskne z výšky i hloubky, výrobu mramorovaného papíru, zúčastnit se besedy se spisovatelem Tomášem Němečkem nebo výtvarné dílny a spoustu dalšího. Nebude chybět ani čerstvě pražená káva. Podrobnější program zde https://www.muzeumct.cz/aktuality/911-vivat-prochaska-22-6-2024.

Moravskoslezský kraj
Cestovní ruch, Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Památky
Co se děje
21.06.2024

ČR: Důležitá a atraktivní témata z českých regionů přinese nový diskusní pořad České televize Zkraje. Ve studiu se budou potkávat regionální osobnosti a místní politici s představiteli státu a šéfy státních institucí. První díl uvede ČT24 v sobotu 22. června od 12:30.

Celá ČR
Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média
Co se děje
21.06.2024

ČELÁKOVICE: V sobotu 15. června se v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Čelákovicích uskutečnil koncert věnovaný letošnímu Roku české hudby. Koncert pořádal místní Spolek pro varhanní hudbu, jež se zabývá uváděním duchovní hudby, a z výtěžků koncertů realizuje údržbu kostelních varhan.

Středočeský kraj
Hudba, Památky
Co se děje
19.06.2024