pondělí
14. října 2024
svátek slaví Agáta



Kulturní zařízení na Facebooku

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ: Kulturní zařízení města Valašské Meziříčí založilo své profilové stránky na stále oblíbenější službě Facebook s cílem oslovit zejména mladší generaci.

„Domníváme se, že význam sociální sítě Facebook i nadále poroste. Vždyť letos na jaře měl více než 250 milionů aktivních uživatelů. To je číslo, které nelze ignorovat. Umožňuje širokou škálu možností, jak uživatele seznámit s jednotlivými pořady, které připravujeme,“ sdělila ředitelka KZ Gabriela Zelinková.

Historicky první akcí, na kterou prostřednictvím této služby KZ zve, je První zvonění, které se na nádvoří zámku Žerotínů uskuteční 4. září.

„Zvýšený zájem uživatelů o tuto akci ještě nepředpokládáme, profil na Facebooku si teprve začíná tvořit svou fanouškovskou základnu. Přesto věříme, že z dlouhodobého hlediska se návštěvnost některých akcí díky Facebooku zvedne," dodala Zelinková.

Od profilu na Facebooku si Kulturní zařízení slibuje také zpětnou vazbu veřejnosti. Profil obsahuje tzv. zeď, na kterou mohou jednotliví uživatelé psát své vzkazy.

„Rádi bychom, aby zeď našeho profilu sloužila mimo jiné také jako elektronická Kniha přání a stížností. Alespoň do doby, než zřídíme diskuzní fórum na našich domovských webových stránkách," uzavřela Zelinková.

Odkaz na stránky KZ na Facebooku naleznete na www.kzvalmez.cz.

L. Martinek

Mohlo by vás také zajímat...