sobota
17. srpna 2024
svátek slaví Petra



Fotografická soutěž o životě ve VALMEZU

VALMEZ FOTO 2007, autorka Božena PernickáVALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ: Vedení města ve spolupráci s Agenturou VIA a firmou HS Computers vyhlásilo 3. ročník věkově neomezené fotosoutěže VALMEZ FOTO 2009 s podtextem „Žijeme ve Valmezu“ sice již na počátku prázdnin, ale

milovníci fotografií mohou své originální momentky ze života obyvatel města zachycené digitálním fotoaparátem zasílat až do 1. září.

Každý účastník soutěže se může zúčastnit maximálně 3 fotografiemi v digitální podobě na adresu valmezfoto@gmail.com. Fotografie z předchozích ročníků nebude hodnocena.

Nezapomeňte uvést své jméno, příjmení, věk, e-mail či telefonní kontakt a ke každé fotografii i název či krátký popis. Autoři vítězné fotografie – z kategorie digi foto pro mládež do 18 let a digi foto pro dospělé amatéry od 18 let – budou odměněni za účasti vedení města dne 16. září v 17. 30 hodin v rámci oslav Dnů města. Další vybrané fotografie se stanou součástí výstavy, jež bude zahájena vernisáží 16. září v 17. 30 hodin, navíc zkrášlí webové stránky města a budou použity k propagaci. Všechny doručené fotografie pak budou postupně zveřejňovány na www.valasskemezirici.cz v sekci Fotosoutěž.

Více info na www.valasskemezirici.cz.

Mohlo by vás také zajímat...