pátek
23. srpna 2024
svátek slaví Sandra



O2 Sázavafest zavedl vlastní taxi službu

KÁCOV: O2 Sázavafest zavedl vlastní taxi službu.  Na zájem fanoušků o festival, který proběhne již příští týden, zareagovaly i České dráhy. Doprava do Kácova výrazně posílí.

 

„Vzhledem k přestavbě železniční stanice Čerčany a výstavbě 4. koridoru je posílení dopravy zvláště obtížné. Přes provozní a kapacitní problémy bude posílení kapacit dopravy zajištěno," uvedl ředitel Krajského centra osobní dopravy Praha Alois Kašpar. Pro návštěvníky O2 Sázavafestu, kteří pojedou vlakem ze směru Praha, zastaví v Čerčanech mimo běžných osobních spojů  prakticky všechny rychlíky, které podle Aliose Kašpara znamenají během tří návozových hodin okolo 5000 míst.

Na trati z Čerčan do Kácova bude od středy odpoledne a během celého čtvrtku kapacita spojů v maximálním řazení, tj. zvětšená kapacita o 100 %. Stejně bude vypadat i situace na trati Kácov - Světlá nad Sázavou. Na trati Kolín-Ledečko-Kácov bude ve špičkových návozových časech posílena o další motorový vůz. Odvozy návštěvníků proběhnou v neděli obdobně.

„K pohodlí a komfortu návštěvníků našeho festivalu jsme v tomto roce zajistili festivalovou taxi službu. Návštěvníci mohou využít i levnějšího hromadného taxi dodávkou. Tato vozidla budou speciálně označena," dodal ředitel festivalu Pavel Kloupar.

Rezervace taxi je možné od 27. do 29. července na čísle 775 626 994, od čtvrtka 30. července do soboty 1. srpna na čísle 777 810 072.

Více informací na www.sazavafest.cz.

Mohlo by vás také zajímat...