čtvrtek
11. července 2024
svátek slaví Olga



Přeshraniční projekt výletních cílů

 

 

 

Centrála cestovního ruchu Jižní Morava dlouhodobě spolupracuje s nejbližšími regiony. Nejúžeji pak s Dolním Rakouskem, čehož dokladem je přeshraniční projekt ZIELE-TOP-CÍLE financovaný v rámci programu Evropská územní spolupráce Rakousko-Česká republika.

Posláním projektu je vytvoření prezentace a propagace nejatraktivnějších míst na jižní Moravě pod značkou "Top cíle jižní Morava".  Ten by měl navázat na již existující nabídkou rakouských partnerů (zapojeno je 40 dolnorakouských členů).

Součásti aktivity je i společný marketing pro všechny Top výletní cíle. Získat označení Top výletní cíl vyžaduje splnění řady kritérií, která zajistí kvalitu nabídky, infrastruktury a poskytovaných služeb návštěvníkům.

Zájem o účast v projektu projevil např. Moravský kras, Zámek Slavkov, Moravská galerie v Brně, Zámek Valtice s Národním vinařským centrem, Zámek Lysice, Státní zámek Lednice a další.

Na podporu projektu vznikla také webová stránka: www.vyletnicile.cz, jejímž posláním je informovat potencionální zájemce o návštěvu jižní Moravy. Najdou zde informace nejen o výletních cílech, ale také o doprovodných službách. Nechybí otevírací doby a potřebné kontakty.

Do konce letošního roku budou společně vytištěny i letáčky pro první vybrané Top výletní cíle a uskuteční se mediální kampaň o celém projektu.

ev

Mohlo by vás také zajímat...