pondělí
14. října 2024
svátek slaví Agáta



Magazín Panenka slaví první rok existence

Panenka, magazín o hračkách, znají jeho čtenáři již jeden rok. Na začátku září vyšlo čtvrté, poslední číslo tohoto ročníku. Zájemci v Čechách a na Slovensku si ale už teď mohou objednat na internetových stránkách http://www.panenka.eu  předplatné nového ročníku, a to jak jednotlivá čísla, tak kompletní předplatné.

Cena jednoho výtisku magazínu, který vychází na kvalitním křídovém papíře v pevné vazbě, je 222 Kč.

 

Magazín o hračkách, vydává agentura Pro Tempore Agency s. r. o., která dlouhodobě spolupracuje s nakladatelstvím Verlagshaus Wohlfarth, největším vydavatelem časopisů o panenkách a hračkách v Německu.

Panenka je čtvrtletník, v němž najdou čtenáři na 60 stranách to nejzajímavější o panenkách a hračkách nejen z Čech a Slovenska, ale také z Německa, Francie, Anglie, Spojených států a dalších zemí. V těchto státech je tomuto druhu sběratelství věnována řada knih a časopisů; s mnohaletou tradicí se tu pořádají výstavy, veletrhy, konference a semináře právě o panenkách a hračkách. Pro předplatitele, knihovny, školy a další vybrané instituce jsou připraveny speciální slevy. Více informací o Panence, magazínu o hračkách, najdou zájemci na internetové adrese http://www.panenka.eu.

 

Mohlo by vás také zajímat...