úterý
7. května 2024
svátek slaví Stanisla
Banner
© Archiv pořadatele



SOUTĚŽ GIVE ME MY NAME – HLEDÁME JMÉNO PRO NOVÝ NÁSTROJ. AUTOR VÍTĚZNÉHO NÁVRHU ZÍSKÁ PIANO

HRADEC KRÁLOVÉ-ČR: V pondělí 10. října odstartovala celosvětová soutěž “Give me my name”, v rámci které společnost PETROF hledá jméno pro nově redesignované pianino. Autor vítězného návrhu získá pianino pro sebe a pro školu dle vlastního výběru. Sběr odpovědí končí 10. listopadu 2022. Výherce bude vyhlášen 1. prosince 2022.

od 10.10.2022 do 10.11.2022
Autor článku: 
Kristýna Mlatečková

Společnost PETROF hledá jméno pro pianino, které lze díky jeho mohutnosti a barvě zvuku zařadit mezi koncertní nástroje. Vítěze vybere odborná porota, složená z managementu firmy PETROF a umělců z PETROF Art Family. Každý soutěžící může odevzdat neomezený počet odpovědí. Pokud vítězné jméno navrhlo více osob, vítězem se stane ten, kdo návrh poslal jako první. Výhrou jsou pianina modelu P 125 M, kdy jedno získá autor vítězného návrhu a druhé škola, kterou vítěz vybere. Soutěž probíhá ve všech zemích aktuální distribuce firmy PETROF. Dodání výhry proběhne do 6 měsíců od vyhlášení vítěze.

Zapojit do soutěže se lze na tomto odkazu: www.petrof.cz/give-me-my-name

Kontaktní osoba:
Bc. Kristýna Mlatečková
mlateckova@petrof.com
+420 734 747 228
PETROF, spol. s r.o.
Na Brně 1955,
500 06 Hradec Králové
www.petrof.cz

Mohlo by vás také zajímat...

HRADEC KRÁLOVÉ: Druhý ročník festivalu kreativity a kreativního učení proběhne v Hradci Králové od 9. do 11. května. Festival KreatFest nabídne bohatý třídenní program složený z workshopů, diskusí, sdílení a tvoření rozprostřený po tvůrčích i vzdělávacích institucích v Hradci Králové. Návštěvníci tak zavítají do knihovny, Centra kreativního muzejnictví, Centra uměleckých aktivit, ale taky Bajkazylu.

Královéhradecký kraj
Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Divadlo a tanec, Památky
Co se děje
07.05.2024

ČR: Asociace profesionálních divadel (APD) oslavila jubileum zintenzivněním své dosavadní činnosti, zejména v souvislosti s realizací grantového projektu “Etablování stávající struktury Asociace profesionálních divadel ČR v kontextu proměny sektoru živého umění v důsledku pandemie koronaviru”, podpořeného z programu Fondů EHP 2014-2021.

Celá ČR
Instituce a kulturní zařízení, Divadlo a tanec
Co se děje
06.05.2024

PRAHA: 30. dubna bude Karlovo náměstí patřit jazzu i dalším hudebním žánrům. Pod taktovkou festivalu Mladí ladí jazz proběhne na největším náměstí v Praze velkolepá oslava Mezinárodního dne jazzu. Na zdarma přístupném Open airu vystoupí berlínští Jazzanova, belgická free jazzová formace Don Kapot nebo německá fusion kapela Searching for Home. Festivalovým highlightem bude vystoupení legendární skupiny Prago Union s frontmanem Katem doplněné o dechovou sekci v podobě čtveřice Krotitelé Dechů.

Hl. m. Praha
Instituce a kulturní zařízení, Hudba, Soutěže a festivaly
Co se děje
29.04.2024

ČR-ZAHRANIČÍ: Krátký animovaný film "Plevel" byl vybrán do oficiálního programu La Cinef na Festivalu v Cannes. Tato absolventská práce, kterou režírovala Pola Kazak a produkovaly MAUR film a Filmová akademie Miroslava Ondříčka v Písku, slibuje divákům silný vizuálně podmanivý příběh.

Celá ČR, zahraničí
Instituce a kulturní zařízení, Knihy, literatura, média, Soutěže a festivaly
Co se děje
02.05.2024