úterý
16. července 2024
svátek slaví Luboš
Pozvánka k akci
© Archiv pořadatele



Odemykání Jizery 2018

MALÁ SKÁLA: V sobotu 7. dubna pořádá SUNDISK Family tradiční významnou událost v cestovním ruchu Libereckého kraje – Odemykání Jizery. Na Malé Skále, v areálu Žluté plovárny je od 10 hodin pro návštěvníky nachystán bohatý program.

07.04.2018
Autor článku: 
jal

Pro rodiny s malými dětmi bude oblíbená pohádková cesta po trase Greenway Jizera z Malé Skály do 2 km vzdáleného Líšného. Tam je pro děti připraveno od 11 hodin divadelní představení ze spolu Matičky.  V areálu Žluté plovárny se mohou děti vyřádit na skákacím hradu nebo si zajezdit ve šlapacích autíčkách.

Hudební program zajistí country-folkové seskupení ze Studia KOKOS, ve kterém si budete moci poslechnout začínající malé umělce pod vedením zkušené Aleny Schernsteinové.

Pokud budou dobré povětrnostní podmínky, v rámci dopoledního programu bude přichystán tzv. balonový výtah, který zajistí Hoši v koši.

Během dne bude pro návštěvníky připravené občerstvení, guláš a také první letošní grilování s výčepem.

Samotný program vyvrcholí ve 14 h slavnostním odemčením řeky Jizery. Od půl třetí začíná závod dvojic TAM NA LODI, ZPÁTKY NA KOLOBĚŽCE, kdy splují řeku ze Žluté plovárny do Křížků, kde nastoupí na koloběžku a budou pospíchat zpět do cíle. Výhrou je sud piva.

Celým dnem bude návštěvníky provázet oblíbený maskot SUNDISK Family - Slunčík.

Mohlo by vás také zajímat...