pondělí
15. července 2024
svátek slaví Jindřich
Logo Nezávislého zpravodajského serveru o dění z Broumovska a okolí
© Logo Našeho Broumovska



Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 8. do 22. dubna

BROUMOVSKO: Kubánský večer, vernisáže výstav, beseda,  bál, koncert. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 8. do 10. dubna konají na Broumovsku.

od 08.04.2016 do 22.04.2016
Autor článku: 
jal

Svou tvorbu v Zeleném domečku - naproti Muzeu papírových modelů v Polici nad Metují - vystaví mladý výtvarník, Lukáš Cinkanič.  Výstava potrvá do 1. května.

V Kolárově divadle v Polici nad Metují začne dnes v 18 h Absolventský koncert oddělení ZUŠ Police nad Metují. Vystoupí absolventi školy a hosté. Večerem bude provázet orchestr Archi Picolli.

V pátek v 19 h je na programu v Centru Walzel v Meziměstí Kubánský večer. Přijďte si zatančit si salsu nebo namíchat vlastní kubánský drink. Celý večer bude v rytmu latinsko-americké hudby, vynikajících rumů, doutníků a míchaných nápojů. Chybět nebude předtančení a škola tance s Veronikou Lálovou. S tanečním partnerem vám předvedou, jak tančit autentickou kubánskou salsu a naučí vás základní kroky.

Městské divadlo v Broumově bude v sobotu v 15 h patřit dětem. Divadlo Kuba uvede Stop pohádky - představení, ve kterém si může divák stvořit svého hrdinu.

Orchestr Relax band s hostem Vladimírem Charitonovem zahraje v sobotu v Kulturním domě v Martínkovicích na Jarním bále. V ceně vstupenky je neomezený raut. Začátek ve 20 h.

Na Staré radnici v Broumově začne v neděli v 10 hodin vernisáž Jiřího Víta, fotografa, který  se věnuje převážně fotografiím krajiny a makrofotografii v přírodě. Vystoupí hudebně-literární seskupení ve složení sestry Kratěnovy a Pavel WP. Výstava potrvá do 22. dubna.

 

Mohlo by vás také zajímat...