pátek
27. září 2024
svátek slaví Jonáš



Country & bluegrassový festival "Chotěbořský džem"

22.08.2009

CHOTĚBOŘ / letní areál Svinný: Organizátoři třetího ročníku festivalu Chotěbořský džem Vás zvou na skvělý festival, který zahájí ve 13 hodin KVINTET Písek, TAVERNA Brno. Dále zahraje BEZDOBRA Havlíčkův Brod, MINARET & RoseeAnn Slaný, DOSTAVNÍK Chotěboř, FLASHBACK Praha, WYRTON Ronov nad Doubravou. Ve večerním programu, který začíná od 20 hodin, se můžete těšit na: AMY GALLATIN & ROGER WILLIAMS & STILLWATERS, Kentucky, oficiální část večera uzavře PENDL - rockgrass band Litomyšl.

Po skončení vystoupení přijde to, na co se jistě těší nejen posluchači, ale také muzikanti - skutečná a nefalšovaná Marmeláda [piš:jamm, čti:džem] a hrát, zpívat, tančit a pít se bude, dokud poslední nepadne...

V případě nepříznivého počasí bude festival přesunut do „Chotěboř“ ARÉNY. Moderátorem festivalu bude opět skvělý Honza Roth. Občerstvení – opékané sele, klobásy… včetně piva „Chotěboř“  – bude určitě dostatek. Celý festival se koná v rámci již 8. Chotěbořské zahrady a určitě se máte na co těšit, takže nenechte lístky v předprodeji čekat, protože počasí vyjde !!! 

Bližší informace: www.cekus.eu, www.choteborskydzem.cz.  

Mohlo by vás také zajímat...