pátek
29. března 2024
svátek slaví Taťána
© Knihcentrum.cz



2700 KILOMETRŮ THAJSKEM – JIŘÍ KRÁČALÍK

OSTRAVA: Komponovaný pořad (film, foto, hudba, slovo), během kterého navštívíte nejen pralesy s pijavicemi a buddhistické chrámy v Bangkoku. Dozvíte se také pozoruhodnosti ze života domorodců. Ve čtvrtek 6. října v 18.00 proběhne doprovodný program 14. ročníku Mezinárodního festivalu outdoorových filmů. Návštěvníci obdrží poukaz 1+1 ZDARMA na slavnostní zahájení festivalu.

06.10.2016
18:00
Autor článku: 
Knihcentrum.cz

Čtvrtek 6. října v 18.00, KNIHCENTRUM.cz DŮM KNIHY Ostrava

 

Jiří Kráčalík je podnikatel, cestovatel, fotograf, filmař, publicista, scenárista. Zakladatel a ředitel Mezinárodního festivalu outdoorových filmů a jednatel firmy Outdoor Films s. r. o. a Outdoor Travel s. r. o. Mimo podnikatelskou činnost pořádá komponované pořady (film, foto, hudba, mluvné slovo) v divadlech malých forem, klubech a kulturních domech v ČR. Jako fotograf a pořadatel se zúčastnil desítek zájezdů a expedic do velehor Evropy, Asie, Afriky a Ameriky. Vystoupil na více než 180 hor a velehor v zahraničí.

Během měsíce října se zúčastněte slosování o vstupenky do Národního divadla moravskoslezského.

Po celý měsíc říjen bude v Domě knihy KNIHCENTRUM.cz probíhat akce KNIŽNÍ HODY -  5. KNIHA ZDARMA. Akce platí do 31. 10. 2016.

Rezervujte si místo e-mailem rezervace.ostrava@knihcentrum.cz nebo telefonicky 607 082 029. Upozornění – 15 minut před začátkem akce rezervace propadají, dostavte se prosím včas!

 

 

Mohlo by vás také zajímat...